HANGOVER

Idag är en såndär dag då man bara vill gräva ner sig i sängen och aldrig mer stiga upp. Har smink utsmetat i hela ansiktet, håret står ut åt alla möjliga håll osv. mår lite halvmysko, inte bra, inte dåligt, halvmysko.. Gårkvällen spåra ur alldeles tillräckligt, har iaf morkkis som fan så nu ska jag begrava mig själv och fortsätta se på how i met your mother och hoppas på att nån vänlig själ kommer med hesemat åt mej.
 

Let's get this party started

Ikväll kör vi hårt, har laddat upp med bättre skit. Faggen it is. See ya there!
 

CAN'T BE TAMED

Hade fittigt onödig skoldag idag. Började 10 och slutade 11.15.. Satt i gymmet med boysen tills jag fick åka vidäre till stallet och de fortsatte skoldan. Var i stallet nån timme och tog hand om flickorna, for hem kasta mej i duschen och for en venda till stan efter lite jag själv ansåg som nödvändigt. Sitter ensam hemma för tillfället och inväntar sällskap. Kvällen får vi se sedan hur den urartar sig. Hemmakväll är också ok.
 
 

IF YOU BELIVE YOU CAN, AND BELIVE IT STRONGLY ENOUGH, YOU'LL BE AMAZED AT WHAT YOU CAN DO

Efter en helt ok skoldag, ett besök av favoriten och en hårfärgning tänkte jag ta och krypa till sängs typ nu.
 
xoxo!

DON'T DO SHIT TO BE COOL, DO SHIT BECAUSE YOU ARE COOL.

574479_288048347946111_200477166703230_633012_1254617166_n_large
 
Skönt att sluta 12 idag. For direkt hem och slängde mig på sängen för en PN. Pappsen ringde just och väckte mig så e vel bäst att jag stiger upp och fixar lite käk åt mig och resten av familjen.

WEEP FOR YOURSELF, MY MAN, YOU'LL NEVER BE WHAT IS IN YOUR HEART.

Första dan i gymnasiet gick ju helt okej. Bra grupp, bra lärare och hela faderullan. 
Stanna i stan en stund efter att vi slutat med Lina, Julia & Emma. Fick med mig en mössa och en tröja hem så jag är nöjd. Var också en sväng till stan med mami efter massa häften och skit lite senare och nu har jag precis kommit hem efter en lite halvmysko kvällscruizing med Emma och Henry och Emmelie var också med en stund. Ska gå lägga mig efter något avsnitt how i met your mother , tidig väckning imrn.
 
 
 
xoxo!

NATTBLOGG

Spenderat dagen i stallet, lite kvalitéts tid med mina fina fyrbenta. Imrn börjar en ny period och första dan i gymnasiet. Börjar typ 8.05 imrn så jag borde egentligen sova.. fuck.
Godnatt :)
 

rubrikjävel.

Kom precis hem, har vart ute och åkt volvo hela kvällen ♥ Nu ska vi lägga oss med varsin chipo påse på magen och kolla how i met your mother tils vi somnar :)

INGET STOPPAR OSS NU

Favoritslyna♥

15:22

Gårkvällen urartade sig riktigt bra, träffa Vanessa och åkte iväg till Figgi som hade "fest" då vi kom dit satt Figgi forever alone och åt chips & dipp framför en film, haha! :D Nåväl kom lite mer folk dit senare och sedan for vi och inlädd backan säsongin najsnajs. Kom hem nångång på mårgonkvisten (emma: morgonpinnen höhöhö) och nu ligger vi i sängen och beklagar oss över vårt värdelösa liv (ja vi delar på allt..) Ska försöka slippa till hese på lite mat och sedan får vi väl se vart vi styr stegen ikväll (men vi tänker int ga..) lutar lite mot petalaxhållet maybe.
Flummigt inlägg fifän hah gay.
 
Photo: Inlädd backan säsongin!
emma fota fint.. gårdagens (kvällens, nattens?) bild.

14:54

Blev en riktigt trevlig kväll igår. Att stiga upp idag var dock inte lika trevligt. Ångrar att jag överhuvudtaget for till skolan idag, fifän mår rumpa.. Ska iallafall hoppa i duschen nu och hoppas på att formen känns lite bättre efteråt och sedan åka iväg ut med anton, hesemat kanske?
 

Wasa By Night

Skoldagen har rullat på nästan somvanligt. Har varit med 2:orna typ hela dan, gick också bra. Är iallafall hemma nu och väntar på att iallafall 1 fjant ska klamppa in genom dörren får vi se hur resten av dan/kvällen/natten urartar sig. Kommer iallafall att åka in till stan, mer vet jag inte. 
 
  

"Ja vejt itt ja... o.O" /anton

Börja 8 imårse, ha nu mest bara härja på & 2 sista timmarna bar det av på gym med bryydana mina. Nu är min kära vän Anton fjanton på besök :)
 
 

GRATTIS!!!!!

Till min kära vän Filip som fyller 16 idag :D Grattisgrattisgrattisgrattis! 
 

Flumm

Heljen har spenderats med min favoritslyna som lämnade mig för nån timma sedan. I fredags färgade vi utväxter (min är numera orange ist för svart.. o.O ) Sedan hoppa vi på supervespan i ösregnet och for iväg till Meris lägenhet inne i stan. Satt där nån timma med olika öl-spel osv och sedan gick vi in till stan. Vakna upp på Meris soffa på lördag mårgon , städa lite och for hem, hemta pizza och chilla hela dagen. Blev en vända till stallet och sedan hem tillbaka och fläska oss framför tv:n hela kvällen. Mys det också. 
Fick precis reda på att vi börjar först kl 10 imrn så nu är humöret lite extra bra så ska ta och aktivera mig och gå ut och städa upp iaf en kaninbur.
 
arkivbild
 
xoxo!

Classic!

 
 

...

Måndag kväll, har precis kommit ur duschen. Dagen har spenderats med skola, subway/shopping med Julia, och stallet med lite träning. Mer finns inte att berätta, intressan i know...
 
xoxo!

Try to tell you no But my body keeps on telling you yes

Hejsan. Varit lite dålig med bloggen på sistone. Dehär senaste dagarna har jag spenderat med skolan, varit ute med anton & co. mera skola osv.. Idag har också 4st kaninungar flyttat härifrån, one left to go. Är trött som fan så ska ta en tidigare natt inatt, försöka iaf.
 
 
xoxo!

IF YOU ASKED ME HOW MANY TIMES YOU'VE CROSSED MY MIND, I WOULD SAY ONCE BECAUSE YOU NEVER REALLY LEFT

 
 
Trött som fan efter heljen. Har egentligen inte gjort så speciellt mycket.
Fredag
Var ledig så tillbringade dagen i vassor hos slyynon. For ut och körde med Henry och Härus på kvällen, helt ok.
 
Lödrag
For hem, till stallet och blev senare på kvällen upphämtade av Daniel, Vanessa och Johanna. For runt på lite olika ställen bla till Korsbäck (?) , Petalax, Malax och stan. Var hemma kanske 4 tiden, åt varma smörgåsar med slynon och tog natten.
 
That's about it?
Ska iaf ta en dusch så småningom och så blir det en tidig kväll ikväll och imrn är det skolan som gäller somvanligt med besök till vasa gymnasium för oss som har valt kombi.
 
xoxo!
RSS 2.0