Taggad!!!

Sitter hemma och taggar med en isglass och väntar på att min kära vän anton ska anlända. Sedan bär det av till vassor och därifrån vidäre till klacken, syns där ;)

Blogresponse

Det var en gång en klänning...

... tills handywoman fick tag på saxen! Klockan är ca 6 på morgonen, jag har inte sovit en blund och är pigg som en lärka (heter det så?) och detta är vad jag har åstadkommit denna vackra mårgon. Hittade en klänning i skåpet som jag aldrig använt, till och med prislappen var kvar.. Undrar hur jag tänkte vid det inköpet. Nåväl, nu lär den iallafall komma till användning.
webcam kvalitée ska vi ju inte klaga på hehe och ja den ser mycket snyggare ut på men att börja med ngn photoshoot "mitt i natten" iförd endast underbyxor och en oversize huppare kändes inte som nån vidäre bra idé..

Nu ska jag vänta på att klockan ska bli acceptabel tid att väcka upp resten av huset på en lördag mårgon och så ska jag tvinga någon att koka kaffe åt mig eftersom att jag inte har en susning om hur vår kaffekokare fungerar..

If Today Was Your Last Day

Min kära vän Sandra påminde mig om bloggen som jag totalt glömt bort, sorry!
Iaf, är somvanligt inte det minsta trött nu såhär nattetid (sova kan vi göra i graven) så just nu väntar jag på att några filmer ska ladda färdigt så jag har något att kolla på tills jag somnar.
Godnatten.
min skillade vän Sandra i egen hög person då hon gör det som hon är bäst på, nämligen att falla av. Jag är sååå stolt! (fillos bild btw)

Dansa Pausa

Tjolahopp. Har tillbringat min helj i molpe, petalax och fagerö. Har umgåtts med fina människor, simmat med kläderna på, "lekt" massa roliga lekar med Connys släkt, åkt båt, tältat, dansat och unnat mig en och annan alkoholhaltig dryck. Har med andra ord varit en toppenbra helj och det klagar vi inte på även om jag mår röv just nu, det går vel över. Ska kolla ghost whisperer nu och sedan är det nog bara en lång natt sömn som väntar.
545420_296710297091493_475027169_n_large

GLAD MIDSOMMAR!

Sitter hemma ute i solen och dricker en kall i sällskap av anton, vi har just tvättat bemun och jag har duschat. Väntar på Jakob nu och sedan bär det av mot molpe, stanna i "södern" resten av heljen så vi hörs mer då jag e hemma :) Ha en trevlig midsommar alla för det ska jag ha! :)
normalt folk här hej!

+++

Var nån som undrade om jag har tungpiercing, "ja kyllä!" blir mitt svar på den frågan höhö.

Beautiful party

Blev uppriven halv 7 imorse och hoppa i bilen och for till stallet och lasta Zhawkia, sedan bar det av ner mot södra finland till stall splinter i raseborg där gumman ska betäckas :) Har med andra ord suttit i bilen hela dagen och kom just hem. Om ca 3 veckor ska vi ner dit igen och hämta fröken och hoppas på det bästa, alla håller tummarna!
Ni ska få några bilder att dräggla över från stallet också nu då jag en gång har varit duktig och använt kameran, haha.
Cazanova Ox, vår nogrant utvalda ultramegasnygga hingst.
gumman ♥
denhär lilla sötpöpen var bara 3 veckor gammal, sku kuna ta hem henne så gullig som hon va :)

?

Ni får ursäkta frånvaron nu på sistone, har helt enkelt inte haft ett skit att berätta om.. Tyvärr har jag inte det nu heller förutom att jag ska dra röven mot vassor och spendera natten där med min älskling! ;)
pösshej!


vakar bild på vakar bryyd, haha elo så int

X3M feat. Pandora - Drottningen av Åland

conny: va hett ande låtin nu rikti? sök på "naken i mariehamn"
hahah... :)

ni frågar, jag svarar :)

Jag om 08062012:
++Har du någon gång dragit kalsarikännit?? ;D
_______________________________________________________________________________
ömm, beror vel på hu man sir på saken :D brukar ju int precis använd kalsonger men... någå ditåt kanske? :)

DÅNARIN

Har varit ett helgalet dygn med världens härligaste människor.
Var ute på äventyr med Knåddins 440, hälsa på Borgen, for iväg till Connys villa på förfest och sedan med båt till molpedansin. Starta färden tillbaks till villan då folk börja försvinna från paviljongen, slumra till en stund på soffan och hoppa åt sjöss på ett mårgondopp ca 6 tiden efter att ha kämpat med bastun och sprungi runt och härja enpar timmar. Tog "natten" 11 tiden imorse och for från villan 6 tiden. Blev hemskjutsad av Niko och nu är det duschen som gäller för min del. Tack för en asbra helj alla inblandade! :)

jeejee!!

Gårdagen/kvällen spenderades i källarin med bossit folk. Spendera natten hos malms med malm själv, filip och roger. Har varit på G hela dan tillskillnad från resten av folket och nu sitter vi och ventar på conny och då han kommer drar vi iväg på lite "shopping" och sedan ut till connys villa och molpedansin.

08062012

Har spenderat de två senaste dagarna med att måla allt möjligt hos mommo och tjänat massa cash! Hann också ta vinterklåddin med emma, haha! Kom hem från stan för en stund sen och fick med mej lite smått och gott hem :)
Feelisen är på topp så får se vad vi hittar på ikväll.



xoxo!


06062012

Ska hoppa på vespan och dra iväg till mommos i en dag eller två?? i hopp om att få ihopskrapat lite moneyy!
hörs!

DU MÅSTE FLYTTA PÅ DEJ!

Har spenderat dagwen med en sån rolig sysselsättning som att prissätta lite skit som ska till loppis. Ska föra dit massa saker med mamsen snart och senare iväg till stallet och efter det på hesemat med Emmamemma :) Kommer försöka hålla mej hemifrån så länge som möjligt nu eftersom folket här i huset ligger och spyr på rad typ, usch! Så vi hörs mer senare.

xoxo!

Raise your glass!!

Sitter hemma och taggar för mej själv. Planerna ändrades så ska tydligen iväg till Jottas examensfest och säga grattis med Emma nu och sedan iväg till Vassor på någå slags förfest, haha! Sedan fagerö ffs.
Later bitches!

01062012

For till strampen idag med alla 9:orna och på 3-rätters middag. Var faktist riktigt god mat! Nåväl lämna i stan med Emma, Lina och Madde efteråt, sprang runt i massa butiker och sökte en klänning åt Madde stackaren som inte fått hem sin klänning hon beställt ännu. Träffade på Michi, Janina och Ida senare också som haka på :) For hem till en 3 tiden och har bara chillat sen dess, har även gett kaninerna lite av den dagliga kärlek de behöver!
Ska hoppa i duschen nu och tagga inför imårgon då jag ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN går ut FUCKING GRUNDSKOLAN!!!! Nice! Efter själva avslutningen  blir det grillning hos mej varesej vädret tillåter eller ej och sedan ut på na härjas! Hörs om jag överlever heljen, haha!
xoxo!


världens bästa 9d!!♥


gummona mina :)






↑ johanna e fotografen ↑



bosssssssi mat vi strampen!


RSS 2.0