Dansa i regnet

Gårkvällen blev mycket bättre än förväntat. For till lokalen med massa bra folk, bada tunna typ hela natten blahi blaha (dock är slutet av kvällen helt svart..) For iväg och städade med Martin, Henry, Cicci, Felix & Krook typ 1 tiden idag och for sedan ut på lite ärenden och på krapulapizza. Har precis kommit hem från Emmas efter många om och men så nu är det vel nog att ta natten som gäller.
 
 
 
 
Ciccis bilder på Le Birthday boy :)
 

Party all night long

Har inget spec. att berätta om gårdagen. Spenderade natten hos min älskling har varit hemma en sväng nu och tittat till kaninerna, duschat, fixat mig och plockat med mig lite saker som jag ska ha med mig till Emma. Idag fyller Henry hela 10 år (19) så ikväll ska det firas men lokalfest och badtunna, klaga kan man ju inte göra :) Ska ta mitt pick&pack och dra iväg till Emma's på förfest.Trevlig villaavslutning alla, sup ihjäl er och festa loss ordentligt.
 
Later bitches!

Pitbull ft. Dominic - Pump it up

   
 
Sitter hemma i min ensamhet och grundar inför kvällen. Om ca 1½h kommer Henry, Emma & Malin och hämtar upp mig med volvon så far vi efter Felle och drar vi iväg ut på fanskap. Åminne bla, ses!

Heart full of pride

Det är torsdag kväll och jag har percis stigit ur duschen. Innan det har jaghunnit vara i skolan mellan 9.10 och 14.55 och i stallet med min kära barndomsvän Cassandra. (Note to myselfe: lemn int hestin oridi för läng!!!! ) Nu r det serietittande som gäller för min del och sedan sovdags för att orka upp till skolan som börjar 8.10 imrn, som tur e så är det ju fredag!

Live each day as it would be the last

Fick sluta skolan ca en halvtimma tidigare idag så for hem och slängde mig på sängen. Har spenderat kvällen hos Anton med tv tittande och kaffe. Är trött som fan och inte riktigt säker på hur jag ska orka mej upp imrn så blir vel lite serietittande nu och sedan godnatt :)
gammal bild, haha!

Monday always comes around

Hejsan hoppsan alla fans. Har somvanligt inget att berätta, skolan rullar på och allt e bara toppen. Dock sku ju inte helj sitta helt fel men det hjälps inte.
hahahah!

.

bild från juthbacka i fredas.

Vaknade för en stund sedan. Var på bröllop till replot igår, ylinice :)
Bara jag orkar stiga upp bär det av mot vassor för att hämta vespan som jag slarvat efter mig å sedan stallet.
Hörs!

...

Sku kanske va dags å böri ta tag i dehe stedase.. ska ta å jöra de typ nu, eller snart.

WE ARE YOUNG

Lovade er bilder, ni ska få bilder!
For iväg till tuuri på onsdag mårgon
For iväg till pappsen ca 12 tiden på torsdan och inväntade emma innan vi for på kaffe & smörgåsar till petalax. Sedan for vi tillbaka till sundom. Blev hämtade av Robba, Lina och Moa och for iväg till hoviska. Träffa en hel del bekanta ansikten och hade en priima kväll.
en jävla besvikelse då int kyrkon va opp..
Gjorde inget spec på fredag, chilla hos farsan och cruisa lite vespa.
På lördan bar det av till fagerö, en till priima kväll och perfekt avslut på sommarlovet.
Söndan var som de flesta andra, for på mat till petalax, var en venda till stallet och sedan tog jag mitt pick och pack och for hem till smedsby.

Tjolahopp!

Imrn börjar skolan igen YESS! kanske int. Nåväl nytt ställe nytt folk, lite kul kanske det blir. Sku ju endå helst stanna hemma och sova hela dan. Bilder från heljen ska ni också få ... imorgon. Sweet dreams!

EPICNESS!

Ligger hemma och slöuskar med sällskap av en 'fniter fitto' (läs: emma/slyynon) Imrn bitti sticker vi iväg till Tuuri och shoppar loss och sedan, hmm... ja vejt int. Hyööres bananer!

Betrayed and deceived me, brainwashes, could not see Now you shall pay, time for vengeance has come

Kan somvanligt inte sova.. har varit trött typ hela dan och såfort jag hittar till sängen är jag pigg som en mört ijen *suck*. Har inte fått så mycket gjort idag men har varit en sväng till stallet och hemtat en kaninbur åt Hottie ialla fall. Imrn blir det heldag i stallet antagligen. Heppan mår mindre bra så ska pyssla om henne.
Ska försöka få lite sömn så blir vel att kasta datorn åt helvete så småning om, godnatt.
(jäävlar vilket flummigt inlägg..)

You make me wanna die And everything you love Will burn up in the light

..

Orkar inte berätta destumer om gårdagen så ni får några bilder att glo på :)

btw...

.. slynon ha skaffa in blogg, feel free ti läs an ;)
http://emmaem.blogg.se/
http://emmaem.blogg.se/
http://emmaem.blogg.se/

Here I am watching the clock that's ticking away my time

Det är mitt i natten och jag kan somvanligt inte sova.. Imårgon är det fredag och då kommer emmamemma hit, vi far till stan och shoppar 'flytsaker' och då anton slutar drar vi iväg ut till hans villa i köklot dit lite extra folk också är påväg. Stannar där till lördag och längre har jag inte planerat.
So long!

jEA !*

Tja, har varit en jvligt händelselös dag.. Suttit hemma, varit till stallet, typ.
Har även konstaterat att skolan börjar om typ 1½ vecka, dafuq? o.O
Ska försöka göra det bästa av tiden som är kvar.
Är också jävligt taggad inför heljen som kommer bli asbra!
(hoppas ni anteckna..)
xoxo!♥
RSS 2.0