IT'S FRIDAY FFS!!

Fredag och humöret är på topp!
Ventar på att Emma ska dra röven hitåt, sedan iväg till stallet och slänga ut lite skit, ta in "älgan" och ge dem mat. Sen till farsan, fixa oss och så far vi iväg ut med Malm & co. Taggad!! Kommer spendera heljen hos pappsen så bloggen blir antagligen död men man vet ju aldrig.

regn..

Har varit ute och kört vespa till abc i regnet.. inget som precis rekomenderas. Sitter hursomhelst hoss Jobaaa nu och ser på då hon leker hiusmor och städar.

Like the angel

Hade könsbytar dag i skolan idag, dvs. flickorna klär ut sej till pojkar och tvärt om.
Själv orkade jag inte plocka fram min manliga sida men mina kära vänner var jätte stiliga ;)
For hem en sveng efter skolan och sedan iväg till stallet, känns som länge sedan sist men förstod varför såfort jag hoppa upp på hästfan känndes som att sitta på en tickande bomb så gav upp efter bara några få minuter på hästryggen. Hade också besök av Kim och Daniel vid stallet, haha!
Har just kommit hem och duschat och nu håller jag på fixar omelett åt mej själv och morsans gubbe!


nymans syskonen

How do my leftovers taste tell me did you lick my plate

For som tidigare nämnt och brumma fanskap med Emma, for till abc, käka hesemat, chilla och körde sedan hem i kylan. Drog med syrran på en kort lenkki då jag kom hem och nu är det duschen och bastun som gäller före sängen.

Fick också reda på tidigare idag att Zhawkia antagligen ska betäckas i Juni = förhoppningsvis föl nästa sommar!!!!!!! :) Made my day! Hoppas självklart på en liten prins för att få ordning på dramaqueensen :)


Världens finaste tjocka klimp!♥
Int sekär på att ja vill si denhe tunnon dräktig... Gud får bygg ut stalldören eller nå..

This Is What Rock N Roll Looks Like

Ventar på bruden på bilden ovan.
Vi ska ut och köra supervespa i "finvedre" !!

Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor Jag kan inte ens stå När du inte ser på Och genomskinlig grå blir jag Utan dina andetag

Dagen började med en smidig (läs: hemskförjävligekklig) uppväckning av syrran, tralla iväg till skolan. Gymppa 2 första timmarna, hade akrobatik, med andra ord kröp runt på golvet och byggde pyramider. Skrev antagligen underkänt i fyke provet och for på gym med Felicia efter skolan. Gymma ca 1½h, simma några 100m satt i bastun och babblade bra länge och for sedan in till stan på välförkänta euronjuuston. E hemma nu, ska se ut en passlig outfit tills imrn då vi har sommartema i skolan och sen hoppa i säng och iaf försöka sova en längre natt inatt.

omstart

Kör igång bloggen igen. Mår finemang, tom. halsen som varit käpp rätt åt helvete börjar ha återhämtat sig.
Ska kleta lite smink i fejset nu och sen hoppa på supervespan och brumma iväg till Felicia sedan iväg och kolla American pie på bio.
Later!
RSS 2.0