*

Ångrar att jag ens steg upp imorse, hela dan har varit åt helvete och nu sitter jag här med en blå och uppsvälld handled och kan knappt ens röra på handen så nu säger jag godnatt tidigt för en gångs skull.

Hej, vi ji fejt...

Skönt att sluta 12 idag. For till GW galleria med Emma, sedan in till stan (fick lite silvershampoo med mej hem, behövs verkligen..) for sedan till abc och åt hesemat. For hem till mej och nu har vi just ätit "varma-bananer-med-choklad-och-grädde" (tolka hur ni vill//emma) hahah. Funderar på att äta nåt annat nu men snart sticker det vel mat ut genom örona på åss.. nej usch, tjockisarna säger tack och hej!
"ANDEE E FIIN!!"-emma friberg 4 år

28TH. MAY 2012

Vaknade och det var mulet ute. Blev på lite halvsurt humör efterskom vi skulle börja skoldan med 2h picknik i en lekpark. Vädret var i allafall bra då skoldan slutade. For hem en sväng och for sedan till munsmo efter Felicia. For in till stan och satte oss på mäkken och konstaterade att man inte kan äta mer än 5 euronjuuston före man känner sig spyfärdig (haha). Sitter iallafall hemma nu och ska kolla enpar gg avsnitt.
xoxo!

-

So hungry!
mitt-liv-suger..

DANCE TO THE ROCKABILLY BEAT

Hemma från skolan idag också. For till hvc och tog ennu mera prover men ingen tycks veta vad som är fel på mig *suck*. Sitter iallafall hemma i min säng nu och har tråkigt. Funderar på att antingen hemta hesemat eller helt enkelt sova en stund. Aja hörs mer senare, eller imrn.

SJUKLING

Stanna hemma från skolan idag. Vakna 11tiden och slängde mej i solen enpar timmar med en bra bok. Fick sedan lust att baka så gick in och svängde ihop först en fruktsallad sedan en morotskaka och nu har jag en bärpaj i ugnen (hungrig någon?). Blir antagligen paj och fruktsallad som serveras senare idag men först mat.
xoxo!

LIFE IS A BITCH, LEARN HOW TO FUCK IT

Hejsan hoppsan!
Förde datorn till en "datornisse" idag vilket slutade med att jag fick skämmas som en annan fåntratt. Visade sig att datorn inte alls var sönder som jag trott de senaste 2 veckorna utom blondie var bara för blåst för å fatta nåt så där stod jag då och såg ut som ett pucko då gubben sa "altsåå.. int va e ju na fejl på denhe int, ja tror no bara du inbilla de...". Nåväl, dagen har spenderats i skolan, på hvc, i stallet och sedan ut på äventyr med Åsa och hundarna. Helt okej toppen att bara storsa runt i skogen med hundarna som tålla en i fötterna :)
Nu ska det kollas ett eller några GG avsnitt sedan är det vel nog natten för min del!
helt okej fint med telefonkvalité..

dator paj

Äger ingen egen dator just nu, därför har bloggen stått still och lär antagligen göra det tills min egen dator är iskick.

5 bilder från idag

Teach Me Tiger

Efter stallet igår kom Jakob och hemta mej. Vi cruisa runt i stan en stud tills vi for och hemta Felicia. For till Plax och hämta Svante och sen till kellarin och for sedan hem med Svante och tillbax till solf. For till kellarin ijen och hemtade Roger, Krook och snyggmelvin och for till ågrena en stund så Melvin fick lite fyllemat. Sedan tillbaka till kellarin ett sista varv fören vi bytte ut Melvin mot Filip och for till abc på nattmat. Kom hem nångång mot mårgonkvisten, steg up halv 2 idag och for till stallet. Nu ska jag kleta färg i håret och duscha och sedan blir det utgåg ikväll ijen. Ryktas om att det är fest i Korsnäs så kanske far dit, får se. Ha en bra kväll!
527957_10150746155698643_652788642_9251794_1098796280_n_large

i skolan

Sitter på modde timme nu och skriver en novell (läs: kollar 9gag). Näst sista timmen nu så vi slutar snart. Efter skolan far jag iväg till stallet. Mycket att göra idag eftersom jag lovade göra kvällsstallet ikväll, dvs. ta in alla hästarna, mata dem och stänga stallet för kvällen. Då det är klart kommer dr.Malm och hemtar mej och så far vi förhoppningsvis efter Felicia och sedan ut och kör. Ha en bra fredagkväll, party lugnt (kommer knappast jag göra..)

i cried a lot because of you. i laughed a lot because of you. i believed in love because of you.

For på inträdesprov till frissa igår med Cassi och Sanna. Gick käpp rätt åt helvete så dit rök den utbildningen.. Var klar redan halv 12 men istället för att åka till skolan for vi ut och körde med Pom pom och Tobbe, käka turkpizza å cruisa runt i stan lite. Fortsatte gårdagen vid abc med Emma och sedan stallet. Försov mej imorse så fick stressa som satan för att hinna till skolan. For hem och fixa mat efter skolan och sen körde mamma mej till stallet. Tindra var seg så skutta över ett rör några gånger tills energin sprudlade. Hade dessutom fint sällskap på ridplan av Julia och Prins Anton. Slängde in lite hästar + egna och hjälpte till med kvällsmaten och for sedan hem och i duschen. Nu ska det vara mat i magen och skissa upp en klänning till skolavslutningen sedan natten.
Robbes film på Cassi som skuttar runt på älgen!

orkar int!!!

Har haft en galet kul helj! For till papsen i fredas med Emma, for ut och körde bla till Bergö bara för att få åka färga. Fick punktering, självklart.. Redde upp sig ganska snabbt så jätte farligt var de ju inte. På lördag mårgon for vi på utflyckt till bofjäälin med vespan och åt mat, sedan till stallet, hem och fixa oss och iväg ut till Jottas skäre med Tobbe, Kronman, Emmi & Lucas. Finfin kväll med mycket skratt, ölspel och båtköras bla. Chilla på söndag, träffa Felicia och tog hand om hästarna. Skoldagen igår bestod av 2h jumppa och 1h bige, sedan hem, till stallet, till solf, till stan, hem och iväg till hoviska med Felicia & Andreas. Idag är skicket lite si och så men ska hoppa på vespan snart och dra iväg till stallet med min saknade vän Cassandra som jag inte sett på 10208392874 år.
2 bilder från förra sommaren
RSS 2.0